Pazar, Aralık 25, 2005

--

Evde misafir vardı ve kanal değiştirme şansım yoktu. ATV açıktı, bir atom ziyanının sunuculuunu yaptığı "Ya Şundadır Ya Bunda" diye bir program. Kısa bi kısmını da olsa izledim.

Sunucu bi kızın başını eğmiş, bir delikten içeri sokmaya çalışıyor, deliğin diğer tarafında da bir adam delikten çıkmış başı öpmeye çalışıyor. Bu delikten çıkmış baş öptürme hadisesine porno sitelerden aşinayız da o denli aleni olmasın deyip biraz modifiye etmişler sanırım.

Beni asıl afallatan o değil. Sunucu, bir konuğun getirdiği Alman çikolatasını kırıp kırıp izleyicelere atarken kapışanları izledim. Kendisine düşecek çikolata parçasını kapmaya çalışan hemen yandaki insan nasıl büyük bir tehditti o insanlar için. Bir parça çikolata için insanları nasıl birbirini düşman gibi gördüklerini düşündüm. Aklıma tarihi boyunca onurunundan taviz vermemekle övünen Türk milleti geldi. Karşımda ekrandakiler. Bir parça Alman çikolatası. Afalladım.

Daha fazlasını isterseniz program her akşam varmış aynı kanalda.

Bunlar olup bitiyor. Aklını kaçırmış izole bir grup var orda. Bir toplumdan bu programı izleyebilecek bir kişi çıkması yeterince üzücü, üzerinde düşünmeye değer bir durum. O kanalınsa o saatte bir kaç milyon kişinin izlemeyeceği bir programı yayına koyacağını zannetmiyorum. Sakıncalı.

5 yorum:

  1. hah, izledim ben de onu, eheh, denk geldim, evet. en güzeli insancıkların okşamayı bekledikleri uzuvlarla buluşamaması bazı bazı; kurbaadır, dikendir tutuşturuo bazen ellerine. ama kendini de okşatıo bazı bazı,.. televizyon programlarına çamur atmak kolay da, bi baksanıza etrafa, zaten bi delik bi okşanma muhabbetidir gidio, dikenler kurbaalar uçuşuo, arada paravanlar bi dünya, ya ya.

    YanıtlaSil
  2. o kurbaalardan prens olan, dikenlerden çiçekli çıkan var mı ha?

    YanıtlaSil
  3. En son Brutus hançerleyip Jules Caesar'ı kendisine doğrultmuştu silahını. Sonrası koptu bende, herkes mi aynı, herkes mi saklama, saklanma derdinde işte orası karıştı.

    YanıtlaSil
  4. Almanlar yenilince biz de yenilmis sayildik.

    YanıtlaSil