Cumartesi, Mayıs 05, 2007

Bayan Arkadaş SMS ve MSN

Yazinin giris kismi:

Madem oyle, iste boyle. Bundan sonra geleneksel olarak her yilin 5 Mayis gununu baslama kutlamalariyla cilginca eglenerek, pogo-mogo, samba, bazi bazi tango, hatta bikinilerimizle yasak dans lambada falan yaparak gecirecegimiz, 'Yer misin?' isimli SEO uygulamalarini baslatiyorum.



Yazinin, 'Nerden cikti?' diyenler icin olan kismi:

Hepimizi birer Ferrari sahibi yapan, su yandaki Allah razi olasica gugil leklamlarindan cikti. Cilgin paralar kazaniyoruz. Oyle cok ki, kazandigimiz parayi hesaplayamiyoruz. Cunku surekli para geliyor; o paralari saklamak icin surekli depo kiraliyoruz. Ama depo kiralari gunun rayicine gore degisinklik gosterdigi icin, bakiyemizi hesaplamak amaciyla lineeri eksponansiyeli birak, hiperbolik bir fonksiyon bile tanimlayabilmis degiliz. Mumkun degil lan. Neyse cenenizi yormayayim. Iste bu paralari kazanmamizi saglayan leklam:

"Bayan Arkadaş SMS ve MSN

MSN al, Cepten Ara, Numaran Görünmeden Mesaj Çek! Hemen Gel..."


Yazinin kendisini arac olarak kullanmak icin gelmis olan okuyucular icin olan kismi:

Nah?


Yazinin sonu.

4 yorum:

  1. Inanir misiniz; su yaziyi yazmaya basladigimda bir milyarderdim. Su anda ise iki milyarderim ahaha. Zenginlik boyle bi' sey iste.

    Ne be?

    YanıtlaSil
  2. Efenim, sebeb-i ziyaretimiz malum; bayanım, sms - msn arkadaşım, dünya - ahret bacım! ne diyoduk?!

    gugıl reklamları olayı var bi de di mi. şöyle, yani merak daha çok. dolan ceplerim senin olsun, 2 tık be abi be?? ekmek parası.

    omzum tutuldu. lenslerim kurudu. canım bişiler yemek istiyo. hayat bunca dert için çok kısa be dostlar. ben bi oje süreyim.

    YanıtlaSil
  3. haha! işte bööle olur, ojen mat kalır soora. hıh.

    du ben bi tıkliiim. bi tıka kaç para verion?

    YanıtlaSil
  4. Hello, is there anyone out there? I love Turkish raki and kebap, I love Turkish proxies :DD

    YanıtlaSil