Çarşamba, Mart 01, 2006

bişiler yazmak,bi merhaba demek zamanıdır artık :)

arkadaşlar,,geldim ben,,ben geldim.bi hoşgeldin diyen olur die bekledim bu saate kadar ama kimseden ses çıkmayınca ben dedim bişiler yaziyim :D neyse sohbet ortamı deil canım burası..adsl den bahsetmek istiyorum ben bu gece.yeni kavuştum ben henüz,dün akşam saatleri itibariyle.bunu sölemekten çekinmiyorum,utanmıyorum.eksikmiş bişiler hakketen,olmazmış yani internetsiz,uzakmışım ortamlardan.ama işte geldim burdayım!!

9 yorum:

  1. "iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim" dio, olmazmis olmazsam, nerde kaldim dio,.. sen sadece hosgeldin diosun ha!? yazik ettin yazik, kendinden cok ona.

    YanıtlaSil
  2. hosgeldin'i cok gorenler arasindan firlamis sahsiyet, kolayciliginla goz doldurdun ve lakin, yemezler, yesinler. biy biy biy.

    YanıtlaSil
  3. Renkli renkli bahcelerde gezerken bile dusunmeden duramaz insan; her nesnenin bir rengi vardir, her rengin bir cicegi. Her cicegin de bir asli vardir, digerlerinden apayri. Yuzunu gunese ilk cevirmis olan, damla damla yagmuru ilk icmis olan o olsa da, ayirmaz kendini kendilerinden. Hisleri berrak, duygusu topraktir. Tek tek bin cicege kuru bir 'Hosgeldin!' desen, bini de duygu mahrumiyetinden solar; fakat biri solmaz; iste o ciceklerin aslidir.

    YanıtlaSil
  4. Gladyatörünü elbirliğiyle alkış tutup arenaya süren tribün halkı, yerlerde sürünecek olan boğa da olsa gladyatör de olsa haykırır, atar zevk çığlıklarını. Elinden gelse iner bir bıçak da kendi saplar. İşte ben bunu anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  5. gladyatorler hakkindaki bilgim, gladyator filmini izlerken edindiklerim otesine gecmese de, gladyatoru alkislamanin da pek anlamsiz oldugunu anlamama yetti. olme potansiyelinde arenaya cik-aril-manin bi anlami yoktur, alkisa degmez. gladyator olmayalim, olanlari uyaralim. hersey daa ii bi yasam icin.

    YanıtlaSil
  6. bu arada, biliosunuz ben bogayim, ona gore!

    YanıtlaSil
  7. Hayatin bir cesit arena oldugunu, her an 'olum' potansiyelinin bulundugunu ve yasami surdukce her insanin alkislanmaktan haz aldigini dusunursek; tribun halkinin arasina duhul olmus olmayi hangi ahmak istemez ki? Gladyator-boga, organizatorler, izleyiciler ve kral degerlerinden olusan metaforik hiyerarsinin yasamsal es degerini bulduktan sonra bile, cigliklarin sebebini anlamaya calismak kafa karistirici olabilir. "Benzerler daha basittir (c)" sozune fikirsel boyutta ince bir yaklasim, sizin bu cikmazdan da kil gibi siyrilma yolunda muvaffak olmanizi saglayacaktir diye dusunuyorum.
    Optum.

    ps: O bogayi isirmadan yerim.

    YanıtlaSil
  8. gecen gun ne dusunmedim gene ben, baslamak zor oluo iste boyle oldu mu. neyse.

    demek istedigim sudur ki, vaziyete organizator kivaminda yaklasmalarla bi yere varamazsin zat-i muhterem efe'ndi. ciglik dediysek ciglik, herhalde oraya kadarini cozmusuz ki, soran oldu mu denir. neden ciglik? bu soru katildigin bi canli yayinda bogazinda dugumlenicek belki ilerde, 'herkes 15 dakikaligina unlu olacak gelecekte' varsayimi yeter belki urkmene de, cozume yogunlasirsin problemin olmadigini ispatlama cabasindan vazgecip.

    arenayi 'su' kenara birakip, odama donuyorum ben, kenarlarina baka baka gecip gidiyo dakikalar. dehsete kapilip gozumu ayiriyorum acik mavi, reklam ozentisi renkten, perdemi actim, gene kapattim halbuse. surda olsem ruhunuz duyar mi, onu soyleyin. ciglik atan olsun olmasin, olum ani gelir, ve geride bu satirlari birakmak dahi yeter bana, hosgelmesem de hosgiderim.

    YanıtlaSil