Çarşamba, Ağustos 16, 2006

iy ki.

5 yorum:

  1. beraber kutladığmız 2. doğum günün, senin 22. mi ne? daha öncesinde naptın bilmem de, şu sonuncusunda özellikle, iyi ki vardın canım! - öncekiler için de dolaylı bi sevinç söz konusu esasında burda, farkedildi diğ mi d:, hem sonrakileri de bağlarız şuracıkta die (; - geç falan oldu saat, saçmalıcam die korkuom da, yazmak da istiom biraz daa, şaşırdım napıcağmı ya? iyi dileklerde buluniim evet, iyi fikir! çok içimden gelerek yazıyorum bu satırları serhatçım; yeni yaşın bi sürü güzellik getirsin sana, şimdiye kadar çoktan getirmesi gerektiğini düşündüklerini ve beklemediğin daha nicesini. mümkünse yakınlarımda ol bunlar olurken kenarda e mi.

    YanıtlaSil
  2. beraber kutladığmız 1. doğum günün, senin 22. mi ne? daha öncesinde naptın bilmem de, şu sonuncusunda özellikle...

    esinlendim..

    yeni yaşında sağlık mutluluk ;
    neş'e huş'u içerisinde bir öm'ür diliyorum

    2 dogdun

    YanıtlaSil
  3. benim de 1 lan!?!

    işte o bulunmayışın yüreğimde bi yerde -evet, tam da orada- eksiklii vardı. neyse ki telafisi var bu meretin, biri gidio dieri gelio. oyzden azaldı biraz! azaldı, azaldı, bitti bugün hatta! ama şansa bak ki ben gene orada -canım sizler(izmir de olur)- değilim. bi soorakine olcem işalla ta dibinizde. naapalım, bu defa da kalcek biraz içimde ama kalanıyla artık :)

    hep beraber kalmanın verdii şevkle, yine hep beraber:

    ii ki doğdun lan!

    YanıtlaSil
  4. "yas 22, yolun dortte biri falan eder" diye baslayip, gerisini getirebilirdim misal. ama yapmiyorum. niye? canim istemedi. bu noktada kendimi affettirmek adina kicimi hulahopa gecirip donebilirim; veya cilginca esinlenebilirim. hatta izmir'de olmayabilirim. ama onlari da yapmiyorum. cunku neden? cunku ne yeri ne de zamani. insan bulundugu yeri, yasadigi zamani secimleri neticesinde kendisi belirler diyebilirsiniz. ama demiyorsunuz. sebep? hepimizin bildigi seyi soylemenin ne geregi var. ama gereklilik dedim bak simdi, yersiz oldu, gereklilik olarak goruluyorsa ne anlami var denilebilir. ama denmiyor. neden? kim demis denmiyor diye. surekli deniyor. deneye deneye yaniliyor. n'icin? cunku "yas 22, yolun dortte biri falan eder".

    sana 'duman'dan hatun gonderiyorum serad. ufleye ufleye seklini kendin ver. begendigin zaman da icine alirsin.

    kafama dogaydin?

    YanıtlaSil
  5. her seçiş bir vazgeçiştir'den şikayet etmediğim ender anlardan birini yaşamak (burda uip filmi fragmanlarını seslendiren adam "the choices are made" diyor olabilir veya catherine zeta jones "i've made my choice" diyor olabilir emin değilim) güzel.

    güzel insanlardan güzel şeyler duymak da sanırım.

    beni dünyaya getiren her kim veya neyse, bana verdiğinin hakkını ödeyemediğimi biliyorum. bedelini de bizzat ödediğimi bilmesi iyi bir şey sanırım.

    yeni yaşlarla aram iyi değil pek, bunların getir götür işlerine bakan her kimse ona olan iki çift sözümü burda harcamak istemem. onlar gelip giderken siz burda yanımda durabilirseniz güzel olur, kenarda falan da istemem, olcaksa ortalık yerinde olsun.

    daha öncesinde bi doğmuştum, şimdi 2 olmuşsa itirazım olmaz (:

    insan bazen ne yapıp edip bir yol buluyor içinde kalsın diye. içinde bırakmaya meyilli oluyor bazıları, onu da öylece kabul etmek lazım (;

    dünya da 8034 defa armut için dönmedi ya etrafında. ivmesinde pozitif bi yön sezdim bu kez.

    galiba içime doğdum.

    YanıtlaSil